Hvordan kan vi hjælpe dig med Power BI?

Power BI kan bruges på mange måder. På denne side vil vi give nogen eksempler på hvad power BI er, og hvordan vi kan hjælpe dig med opstart af en god Power BI løsning.

Hvad er Power BI

Power BI er et produkt fra Microsoft, som bruges til at arbejde med egne og eksterne data, så du kan få det overblik der gør at du kan træffe hurtige og velfunderede beslutninger.

Med Power BI kan du blandt andet

  • Transformér data til flotte visualiseringer, og dele dem med dine kolleger på en hvilken som helst enhed.
  • Udforsk og analysér data visuelt – i det lokale miljø og i et cloudmiljø – på én og samme tid.
  • Samarbejd og del brugerdefinerede dashboards og interaktive rapporter.
  • Skaler på tværs af organisationen med indbygget styring og sikkerhed 

Se blandt andet disse teaservideoer fra Microsoft for at lære mere:


Self service Power BI

Med Power BI kan man selv i mindre skala lave en komplet BI og DWH løsning, som i "gamle dage" krævede kendskab til mange teknologier.  

Da Power BI er nemt at gå til, er der typisk nogen i jeres virksomhed, som godt kan sidde og lave disse løsninger. Her hjælper vi blandt andet med

  • Workshops, hvor vi kommer ud og arbejder 1-2 dage med jer, på jeres egen data, og får jer sat igang på rette spor
  • Kursus 1 -2 dage, hvor vi gennemgår Power BI fra bunden
  • Konsulent timer - alt fra fuldtid til 1 times ugentlige remote support, hvor i selv laver det hele, men samler udfordringer op til vores møde, som vi så løser sammen.

Billede fra en glad kunde, hvor de selv har lavet deres Power BI løsninger, og hvor flere rapporter bliver vist på fladskærme rundomkring i organisationen.Billedet herover er fra en af vores kunder, hvor de selv har lavet alle deres Power BI rapporter, men hvor vi har hjulpet dem med kurser, og med ugentlige remote møde af en times varighed når de havde problemer. Power BI er her spredt ud i organisationen blandt andet ved hjælp af storskærme, hvor der bliver vist data det passer til de steder skærmene står. Flere steder skifter skærmen selv mellem forskellige power BI rapporter.

 

Power BI i enterprise miljøer

Vi har stor erfaring med enterprise BI løsninger, hvor vi samler alt data i et DWH. Når alt data er samlet i et centralt DWH, hvor alle relationer, nøgletal og virksomhedens ene version af sandheden er defineret, bliver det meget nemmere for rapportudviklerne at lave deres rapporter, da de i mange tilfælde så ikke skal bekymre sig om mange af de tekniske ting i forhold til datavask og relationer, men blot kan koncentre sig om at lave de rapporter de har brug for.

billeder/20180206_123456.jpg

Billedet herover er fra en kunde, hvor vi har lavet en enterprise BI løsning med data fra alle deres systemer samlet i centralt DWH, hvorfra de kan lave den rapportering de har behov for, på de data de har adgang til. Her er der også blevet taget godt imod Power BI, hvor det også blive brugt på storskærme rundt omkring i virksomheden hvor der er behov for det. 

 

Skræddersyede Power BI kurser   

Vi afholder også power BI kurser. Både hvor man kan tilmelde sig enkelvis, eller hvor vi kommer ud til jer og holder et kursus for alle medarbejdere i virksomheden, som gerne vil i gang med Power BI.

 

billeder/kursus1.jpg

Billedet herover er fra en workshop hos en kunde, hvor vi afholdte et 2 dages Power BI kursus, hvor vi også kiggede på deres egne data, og ikke bare vores demo data.

 

billeder/kursus2.png

Screenshots fra en af de mange Power BI kurser vi har afholdt ved Kursusfabrikken. Her afholder vi både 1 og 2 dages Power BI kurser. 

billeder/kursus3.png

Herover screenshots, fra da vi var ude og lave et Power BI kursus for undervisere i Big Data på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg.

 

Vil du vide mere om Power BI kurser eller Power BI generelt, så tag fat i Claus Kirkegaard Clausen på mail/telefon ckc@datawise.dk / 22445621

 

__