Business Intelligence

Betegnelsen Business Intelligence dækker brugen af information, der øger den forretningsmæssige indsigt.

Det vil kort sige, at vi med Business Intelligence kan levere et bedre grundlag til beslutningstagere ved at udstyre dem med oplysninger i det rigtige format, den rigtige kvalitet og på det rigtige tidspunkt, hvorved trusler og muligheder kan identificeres således, at der i tide kan reageres på disse.

Dette laver vi typisk med rapportering baseret på data i virksomheden. Data kan f.eks. hentes direkte fra kildesystemer, fra portaler, fra nettet, men størstedelen af data vil typisk blive hentet fra virksomhedens Data Warehouse.

Business Intelligence laver vi med forskellige værktøjer fra Mircrosoft. Fælles for værktøjerne er at de er meget konfigurerbare og en del af Microsft BI stakken. Vi forventer at de forskellige værtøjer smelter mere mere sammen i fremtiden. 

Power BI

Power BI er Microsofts cloudbaseserede værktøj til at visualisere din virksomheds vigtige data, og dele dem med andre i din organisation.

Nu er det nemmere end nogen sinde, selv at tage kontrol over dine data, hurtigt at lave de brugervenlige og flotte rapporter du har brug for og dermed træffe hurtigere beslutninger baseret på data.

Se en kort demo af power BI i videon herunder.

Reporting Services

Reporting services er Microsofts BI on-premise løsning, og er et rigtigt godt værktøj til at lave flotte professionelle udseende rapporter, der kan printes og som blandt andet også automatisk kan sendes ud på mail i forskellige formater som PDF, PowerPoint og Excel Screen shot af reporting services 

 

Excel

Excel er det mest udbredte BI værktøj I verden, og kan bruges til at lave avancerede analytiske rapporter.

I forhold til vores løsninger laver vi en kube, som kan browses fra Excel. Kuben er designet så den performer lynhurtigt, ligemeget om der er  terabytes af data, eller bare nogen få MB.