7 dage med Power BI 

7 dage med Power BI er et online introduktionskursus til Power BI, hvor du vil lære alt fra installation af Power BI desktop og op til mere avancerede features.

Kurset er delt op over 7 dage, hvor du hver dag vil få adgang til en side med video og undervisningsmateriale. Videoerne er ½ - 2 timer lange. De vil komme online hver aften klokken 19.

Du vil kunne se videoen og lave øvelserne med det samme, eller gøre det når det passer dig. F.eks. tidlig næste morgen, inden du starter arbejdet.

billeder/powerbisuper2.jpg

Du vil have adgang til kurset og materialet resten af året. 

Opbygning

  • Dag 1: Introduktion og installation
  • Dag 2: Power query
  • dag 3: Data modellering
  • Dag 4: DAX
  • Dag 5: visualisering, bookmarks og page navigation
  • Dag 6: Power BI portalen
  • Dag 7: Advanced Power BI og nextstep.

Hvornår

Første kursus vil komme online onsdag d. 2 februar, og der vil komme en ny online de 6 efterfølgende hverdage.

Hvem

Kurset afholdes af Claus Kirkegaard Clausen.

Claus har været har arbejdet som business intelligence konsulent siden 2005, og arbejdet med Power BI dagligt siden det kom i sin første betaversion fra Microsoft.

Han holder jævnlig kurser i Power BI hos blandt andet kursus fabrikken, og laver også special designede Power BI workshops til virksomheder.   

Har du spørgsmål til kurset, så kontakt Claus på ckc@datawise.dk

billeder/kursus2.png

Tilmelding og pris

Kurset koster 450 kr. + moms.

Du kan melde dig til på følgende 3 måder: 

Faktura: Send mig en e-mail på ckc@datawise.dk, om hvor mange i vil deltage, og hvad e-mail adresserne er på deltagerne. Så sender vi en faktura til jer, og info om deltagelse.

mobilepay: Overfør 450 + moms(Det er 562,5 kr) til 22445621. I beskeden skriv PowerBI + din e-mail. Så sender vi en bekræftelse og info om deltagelse.     

bankoverførsel: Overfør 450 + moms(Det er 562,5 kr) til Regnr.: 3627 / Kontonr.: 0011096166. I beskeden skriv PowerBI + din e-mail. Så sender vi en bekræftelse og info om deltagelse.