Referencer

Hafnia Tankers

Hafnia Tankers er et shipping firma, med en stor flåde af skibe, som blandt andet transporterer produkter frem og tilbage i hele verden.

Til overvågning af blandt andet hvordan de enkelte skibe performer, havde Hafnia tankers brug for et enkelt og agilt rapporteringsværktøj.

DataKilder: En gang om dagen modtog vi et dataset fra hvert skib i polen, med blandt andet information om lokation, brændstofforbrug og hvor langt de havde sejlet siden sidst.

Andet relevant data, som f.eks. vejrforhold og oliepriser indlæste vi fra andre kilder.

Masterdata: I forhold til data som det ikke var muligt at skaffe, opsatte vi en masterdata løsning, således at Hafnia tankers selv kunne taste manglende/berigende informationer ind.

Data warehouse: Da mange af beregningerne var forholdsvist komplekse, blev de dokumenteret og data blev indlæst i et data warehouse. Datamængderne var dog ikke så store, så selve indlæsningen af data tog under et minut.

Frontend: Da data blev loaded relativt hurtigt, kunne data browses real time, med forskellige frontend værktøjer, herunder både Excel og PowerBI. Både den daglige performance, og overblik over alle pools og tidligere poolperioder kunne nemt overvåges.

Herunder et screenshot fra powerBI løsningen.

Screenshot fra powerbi løsningen.

Kontakt Claus Kirkegaard Clausen på ckc@datawise.dk / 22445621 hvis du vil høre mere.