Referencer

Falck International

Falck har forretningsaktiviteter i 45 lande på seks kontinenter .

I 19 lande har Falck ambulancetjeneste, og med mere end 2300 ambulancer i alt, har Falck verdens største internationale ambulance flåde. Ligeledes er de med brandsluknings tjenester i flere lande verden over også verdens største udbyder af brandvæsenet.

Globalt er Falck førende inden for rednings- og sikkerhedskurser, især for ansatte i off shore og den maritime sektor. På 32 træningscentre i 20 lande på fem kontinenter uddanner Falck kunder til at tage vare på sig selv og deres kolleger.

DataWise hjælper Falcks internationale afdeling med at sammenligne data på tværs af landegrænser, og modelerer deres data fra deres meget forskellige datakilder, så de giver mening, og således der kan rapporteres på dem.

Falck er meget tilfredse med samarbejdet, og Jakob Thinggaard, International Project Manager hos Falck, udtaler blandt andet:

”Datawise har en unik evne til at fokusere på kernen i BI-løsninger; datakvaliteten. Den smarte front-end kan altid bygges ovenpå, men hvis ”maven” og dataene ikke er troværdige, falder det hele til jorden”.