Referencer

Falck redning

I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Virksomheden har i dag mere end 38.000 medarbejdere i 47 lande fordelt på seks verdensdele. I Danmark er Falck bl.a. leverandør af præhospitale ydelser som ambulance og patientbefordring i flere af landets regioner, brand- og redningsberedskaber til kommuner samt autohjælp, skadeservice mv. til både privat- og erhvervskunder. 

Hos Falck er det vigtigt at vide hvad der sker i alle led af virksomheden, da det de arbejder med er kritisk. Datawise har hjulpet Falck Redning med at lave en DWH og BI løsning på MS Platformen.

DataWise har hjulpet Falck med deres BI & DWH løsning siden 2006. Løsningen  udvides stadig med f.eks. nye kildesystemer og ny forretningslogik og den består blandt andet af: 

  • Et DWH, med data fra mere end 20 forskellige kildesystemer, hvor dele af DWH bliver opdateret Real Time, og andre dele hver nat.
  • BI løsning lavet med blandt andet MS Sharepoint 2010.
  • Mange brugere med forskellige sikkerheds niveauer.
  • En egen udviklet master data løsning, hvor forskellige STAM data om Falck bliver vedligeholdt.

 

Morten Jensen,  Afdelingsleder for BI & Analyse i Falck udtaler om samarbejdet

”Vi har i flere år samarbejdet med DataWise omkring både store og små udviklinger inden for vores BI-platform. Ud over den høje faglighed og erfaring, som DataWise er garant for, sætter vi pris på alsidighed samt et fleksibelt og ukompliceret samarbejde. Derfor er DataWise et godt match for os.”